Modlitby za misionáře

Už je tomu rok, kdy jsme s manželem začali sloužit modlitbami za misionáře vyslané Nadačním fondem Nehemia. Modlitby jsou naší společnou „srdcovkou“ a misijní pracovníci nám vždy leželi na srdci. Tuto službu jsme proto přijali s velkou radostí.

V současné chvíli zaštiťuje NF Nehemia 15 služebníků, kteří působí na dlouhodobé misii a potřebují intenzivní modlitební podporu. Věříme, že za každým vyslaným misijním vojákem by měl stát alespoň stočlenný modlitební tým, takže máme co dělat.

Nejdříve jsme oslovili učastníky z kurzů Kairos a členy místních sborů, čímž se nám podařilo vytvořit tým více než 120 lidí, kteří se pravidelně přimlouvají za misionáře i nezasažené národy.

Naším cílem je vytvořit velký tým lidí, kteří budou v modlitbě vytrvalí a ponesou ty, kteří opustili svoji komfortní zónu a vydali se na misijní pole mimo svůj domov. Naše služba nevyžaduje chvilkové maximální nasazení, ale trvalou
a jistou podporu, tak, jak nás k tomu vybízí Boží slovo.

Každou neděli rozesíláme e-mailem modlitební téma, za které se následně celý týden modlíme. Jednou za měsíc, v neděli v podvečer, se setkáváme online a strávíme společně při chválách a modlitbách hodinu.

Chceš se zapojit do modlitebního týmu? Napiš nám na mail: podpora@nehemia.cz
Těšíme se na další vytrvalé modlitebníky!
Veronika a Pavel K.

Příspěvek byl publikován v rubrice Články. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.