Jaký byl Kairos v Kolíně?

V lednu proběhl další kurz Kairos v Kolíně. Přečtěte si odezvy alespoň některých účastníků. Třeba se příště zúčastníte i vy.

P. Bukáček Praktický, povzbuzující, osobně zaměřený kurz, kde má člověk prostor být s Bohem a přemýšlet nad důležitými duchovními pravdami a je také skvělým místem, kde člověk může hledat nasměrování pro svůj život.

I. Jeřábková Kurz provede účastníka komplexním zhodnocením misie v minulosti, přítomnosti a navede na uvažování do budoucích let. Ať už na osobnější či obecnější rovině.

J. Pustówka Ujistil mě v mé misijní vizi a také mi pomohl se zamyslet nad širším povědomím misie mezi mladými lidmi v církvi. Komplexní kurz k pochopení a vcítění se do tématu Bible a misie.

H. Folwarczna Výborný. Povzbuzující. Mohla jsem více poznávat Boží srdce. Uviděla jsem velkou potřebu evangelizace světa.

K. Rybáriková Motivující, inspirující, mobilizující kurz, který nabízí vhled do problematiky misie. Tím vtahuje účastníky do potřeb světa i do biblického způsobu a smyslu života.

H. Špoková Kurz vidím jako základ učednictví, a nevím a nechápu, jak to, že jsem to takhle neviděla ani neslyšela dříve.

O. Moldanová Kairos – je čas na změnu. Je to skvělý „zá- žitkový“ kurz, který chytí vaše srdce pro misii. Přemýšlet o misii v širším kontextu. Misie není pouze otázkou jednotlivce na misijním poli, nýbrž zahrnuje i všechny další způsoby podpory – finanční, modlitební, partnerství…

T. Janíček Kurz napomáhá probouzet ve věřících vědomí toho, že Velké poslání se týká jich samotných. Ukazuje na neoddělitelnost křesťanského života a misie. To se pokouší nejprve teologickým způsobem přes historické události šíření Slova až po současnou situaci a příležitosti v ní, až k osobním výzvám a praktickým radám, jak začít a jak pokračovat. Skvělý byl dostatečný čas na osobní ztišení a rozvažovaní, a stejně tak i společné sdílení se ve skupinkách.

J. Bort Je to úžasný nástroj k poznání Boha a misie. Ovlivnil mě ve všem. Propojilo mi to dohromady části, které jsem dříve spolu nespojoval nebo jsem v nich nehledal takový význam a spojitost.

M. Kabátníková Kurz, který ve vás zažehne touhu po Velkém poslání, po naplnění Božího plánu pro každý národ a pro každé stvoření.

Š. Huňát Kurz, který originálním způsobem kombinuje vědomosti a praxi v interaktivním provedení.

Příspěvek byl publikován v rubrice Články. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.