Loučení – změny v kanceláři Nehemia

S požehnáním uvolňujeme naši pracovnici na misii. Tak, jak už to bývá, i u nás přicházejí do kanceláře změny. Uvolňujeme naši milou a stále usměvavou pracovnici Danku Bednářovou na misijní pole. Dlouhá léta se starala o celé účetnictví Nehemie, vedla agendu podporovaných dětí a mimo jiné dokázala při jakékoliv události nezapomenutelně dobře pohostit všechny naše hosty. Jsme vděční za Dančinu věrnou, dlouholetou a spolehlivou práci a nyní ji s vírou a požehnáním vysíláme dál a uvolňujeme její ruce k další tvořivé práci v Daruvaru.

Zároveň vám také představujeme novou pracovnici NF Nehemia, která štafetu po Dance Bednářové převezme. Je to Tereza Zapletalová z AC Ostrava, která do kanceláře nastoupí 1. 10. 2021. Věříme, že bude pokračovat v účetnictví v nové síle a společně půjdeme dál s touhou přinášet změnu do lidských životů každému tak, jak mu bylo dáno.

Danka Bednářová. Milí přátelé, děkuji vám za veškerou krásnou spolupráci, podporu a modlitby, které jsem s vámi víc jak dvacet jedna let v Nehemii prožívala. Nyní se s vámi z pracovní pozice loučím. V době, kdy čtete tyto řádky, již bude na mém místě nová kolegyně Terka. Věřím, že i s ní budete rádi komunikovat a že tuto práci posune dál. Díky vám jsem mohla vidět mnoho zázraků, vyslyšených modliteb a jiných věcí, které naplňovaly radostí mé srdce a dávaly celé práci smysl. Děkuji vám za roky, během kterých jsem s vámi mohla být v kontaktu. Věřím však, že i nadále budeme součástí vašich modliteb a podpory, i když ne tedy pracovně, ale nově jako misionáři. Díky, že jste otevřeli svá srdce, oči i uši a přinesli do našich životů požehnání. Díky, že jste poslechli volání našeho Hospodina a stali jste se spolu s námi součástí nesení Dobré zprávy ztraceným.

Díky Pánu Bohu za vás všechny, bylo mi radostí s vámi spolupracovat!

Příspěvek byl publikován v rubrice Články. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.