Nová posila do Nehemie

Představujeme vám naše nové spolupracovníky Veroniku a Pavla Kölblovy z Brna, kteří nyní mají v rámci Nehemie na starost veškeré krátkodobé misijní výjezdy. A to jak jejich koordinaci, tak u některých i jejich pořádání a jejich samotnou realizaci. Oba mají ze svého domovského sboru (AC Brno) zkušenosti ze služby modlitbou, chválou a evangelizací. Také mají zkušenosti z krátkodobých misijních výjezdů především do oblasti Střední Ameriky.

Výjezdy chceme v maximální míře organizovat ve spolupráci s našimi “pracovníky” v zahraničí. Pavel a Veronika budují také v rámci Nehemie síť přímluvců, kteří se již nyní pravidelně modlí za naše zahraniční pracovníky. A budeme rádi, když počet modlitebníků bude stále narůstat.

Pokud máte zájem o bližší informace o krátkodobých misijních výjezdech či síti přímluvců a rádi byste se osobně zapojili, kontaktujte prosím Pavla a Veroniku, kteří vám rádi na vaše dotazy odpoví anebo v rámci vaší bohoslužby, mládeže nebo i domácí skupinky vše osobně představí. Kontakt: podpora@nehemia.cz

Příspěvek byl publikován v rubrice Články. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.