Rádi bychom Vás oslovili s výzvou podpořit malou tříletou dívenku jménem Carmen, která se narodila ve 27. týdnu těhotenství a prodělala mozkovou obrnu. Do února 2020 byla paralyzovaná do poloviny svého těla. Carmen je vnučkou naší učitelky na arabštinu, kterou moc dobře známe. Je to rodina ze Sýrie, která zde žije už více jak 30 let. V daném měsíci podstoupila v USA operaci na několika místech jejího těla (v Jordánsku to nebylo možné). Tato operace ji má pomoc krok za krokem začít „normálně fungovat“ – učit se chodit, sedět atp.. Nyní se svou maminkou zpět v Jordánsku a měli by začít speciální rehabilitaci, kterou zde nabízí pouze jeden doktor.

Náklady spojené s danou operací v USA a rehabilitací zde činí 102 550 USD (ca 2,412 mil Kč). Díky Bohu, že větší část této sumy byla dána dohromady skrze štědrost lidí z různých částí světa. Nicméně stále chybí cca 8 500 USD (200 000 Kč).

Prosím, zapojíte se? Podpoříte tak nejen náklady, které byly s danou operací spojené (rodina si brala půjčku z banky, aby zaplatili chybějící částku), ale také službu naší učitelky, která má obrovské srdce pro práci s muslimy. Letos musela tato učitelka opustit školu kvůli „místním zákonům“. Ve škole učila přes 20 let.

Pokud byste se rádi podívali blíže na Carmen, můžete tak učinit na Facebooku, jméno skupiny (popis arabsky a anglicky): Carmen’s walking journey. Moc děkujeme za Vaše zvážení a případnou štědrost. Vaše pomoc má smysl a pomůže konkrétním lidem na konkrétním místě. Podpořit ji tak můžete prostřednictvím č. ú. 1057340/2060, v. s. 1003. Do poznámky napište Carmen.

Ze srdce zdraví a děkují,
4M, Středí Východ

Příspěvek byl publikován v rubrice Články. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.