Jimma – hledáme sponzory pro 30 nových dětí.

Přibíráme pod svá křídla dalších 30 dětí z Etiopie z Jimmy. Nyní máme i fotografie a potřebné informace, a tak budeme rádi, když pro ně brzy najdeme nové sponzory. Pokud byste se chtěli do podpory vzdělávání dětí zapojit, prosím, ozvěte se do kanceláře na e-mail: dbednarova@nehemia.cz. Měsíční podpora jednoho dítěte vyjde na 500 Kč.

Naši partneři vybrali opět ty nejchudší z nejchudších v oblasti, kde jsou rodiče postiženi leprou či trpí velkým nedostatkem. Mnohé děti buď nemají žádného otce (úmrtí, rozvod), nebo je otec nemocný, většinou mají mnoho sourozenců a rodiče (či jen matka) nejsou schopni tolik dětí uživit.

Společně tak měníme komunitu chudých lidí. Připojíte se? Můžete přispět i jednorázově a my dokryjeme vaší částkou dítě, které zatím sponzora nemá (popřípadě ji použijeme na dary pro děti přímo na místě – sportovní potřeby, sladkosti). Můžete také přispívat jen na polovinu dítěte (250 Kč). Jednorázové částky můžete posílat přímo na č. ú. 1057340/2060, v. s. 1204 a do závorky napište „jednorázová pomoc“.

AKTUÁLNĚ VOLNĚ DĚTI ZDE

Příspěvek byl publikován v rubrice Články. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.