Naléhavá prosba

Nehemia vyhlašuje mimořádnou sbírku na pořízení auta pro naše spolupracovníky Bena a Hanku, kteří pracují mezi nezasaženými národy na Blízkém východě. Zhruba před rokem pořídili za přispění dárců nové auto, které je pro jejich práci nezbytně nutné, především kvůli cestování do uprchlických táborů rozesetých do vzdáleného okolí.

Před plánovanou cestou do ČR, kde nyní tráví několik měsíců kvůli porodu, bylo zdánlivě nejrozumnější zaparkovat auto do hlídané podzemní garáže. Nicméně pár dní po příjezdu do ČR přišla zpráva, že v garáži jedno z aut explodovalo a výbuch poničil dalších sedm vedle stojících aut včetně auta Bena a Hanky, které je po explozi a následném požáru neopravitelné. V místních podmínkách žel nefunguje žádné pojištění, i přesto však majitel garáže zcela nečekaně vyplatil alespoň částečné odškodné. To však na pořízení jiného auta zdaleka nestačí.

Budeme Vám vděční za jakoukoliv částku, kterou se rozhodnete darovat. Vaše prostředky můžete zasílat na č. ú. NF Nehemia 1057340/2060, v. s. 23031.

Příspěvek byl publikován v rubrice Články. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.