Čína – Bůh odpověděl skrze vás!

105622078Biblická škola v provincii Anhui
Máme zde mnoho studentů, kteří trpí pronásledováním od svých vlastních rodičů. Někteří studenti nebyli schopni pokračovat ve studiu, protože neměli peníze. Většina studentů musí překonat spoustu překážek, aby mohli studovat. Víme, že Pán vzbudil tuto generaci, a chce si nás použít, abychom změnili tento svět. Mnoho studentů nemá žádnou finanční podporu, to znamená, že si nemůžou pořídit vlastní Bibli. Jsou ochotni investovat svůj život pro Boží království a jsou rádi, že jste investovali do nich.  Děkujeme moc!Mnoho našich studentů nemá svoji vlastní Bibli, což je v dnešní Číně zcela běžné.
Děkujeme našim zahraničním přátelům za jejich lásku k Číňanům. Cítíme opravdu velkou lásku, i když jsme se nikdy nesetkali. Vnímáme ji, protože nám dáváte Bible. Jsme vám velmi vděčni!

Bůh žehnej Vaší obětavosti, modlíme se, aby vám štědře požehnal.

Svědectví vězněného bratra
Dal jsem zdarma Bibli drahému bratrovi v Anhui, který je místním vedoucím v církvi a často cestuje do Kuang-si a Chu-pej, kde káže a zakládá sbory. Byl zatčen za zvěstování evangelia v roce 1990. Během času ve vězení jeho rodina měla dům stále otevřený pro setkávání věřících. Když byl propuštěn, vrátil se do žíznivé a rostoucí církve. Bible, kterou měl od roku 1990, byla tak opotřebovaná, že stěží držela pohromadě. Nevěděl, jak by mohl získat novou, proto se začal modlit, a Bůh odpověděl na jeho modlitby, a to díky vaší podpoře.

Díky Bibli se můj život úplně změnil
Jsem zemědělec a býval jsem silným členem komunistické strany. Byl jsem ateista a stal jsem se starostou vesnice. Ale byl jsem velmi znepokojen zdravotním stavem mojí ženy, která onemocněla. Přátelé z naší vesnice ji řekli o Ježíši Kristu. Tehdy jsem nic neřekl, cítil jsem, že je to neškodné, když řekla, že se chce o Ježíši dozvědět více. Po dvou měsících moje žena přišla k Pánu, byla uzdravena a mohla jít pracovat do zemědělství. Byl jsem překvapen tímto zázrakem a nemohl jsem na to najít vysvětlení. Moje žena neumí číst ani psát. Jednou mně požádala, abych šel s ní do sboru, abych jí pomohl číst Bibli. První den, když jsem byl ve sboru, mi jeden z kazatelů podal Bibli a požádal mě, abych četl. Tehdy jsem chtěl pouze pomoct mé ženě, aby se dozvěděla něco víc. Když byl volný čas, četl jsem jí, až jsme přečetli všechna čtyři evangelia. Přes to jsem se stal křesťanem a zamiloval si čtení Bible. Každý den se snažím najít si čas na čtení Bible. Dostali jsme tuto Bibli zdarma, a v tomto měsíci jsme obdrželi další Bibli. Teď jsem schopen se s ní dělit s mojí rodinou, při tom mám stále jednu, abych mohl číst mé ženě. Díky Pánu a díky Bibli se můj život úplně změnil. Stal jsem se kazatelem a v mém domě je sbor. Děkuji za Bible. Je velkým požehnáním sloužit Pánu.

Nadační fond Nehemia odeslal za poslední tři roky finance na tisk 26 000 Biblí pro čínské křesťany. Pomozte nám, prosím, zajistit, aby mnozí další mohli číst Boží slovo. Prostředky na tisk čínských Biblí zašlete prosím na účet 100 113 352/0300, v.s. 5100, cena jedné Bible je cca 70 Kč. Dále můžete podpořit rodiny vězněných pastorů, a to na účet 100 113 352/0300 , v.s. 5111.

Příspěvek byl publikován v rubrice Zprávy z projektů. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.