Konference: Misie v moci Ducha svatého

Zveme vás na další misijní konferenci Za horizonty s názvem Misie v moci Ducha svatého.
Tato konference je pořádána ve spolupráci s Německou, Švýcarskou, Rakouskou organizací AVC/Nehemia.
Hlavními řečníky budou Jeff Hamond, Rick Cunningham a pastoři Farzad a Bashir (oba vězněni pro svou víru).

Termín konání konference: 26. – 28. 4. 2017
Místo: Kralupy nad Vltavou, Hotel Sport
Program konference ZDE
Program in English
Registrovat se můžete zde
Večery jsou volně přístupné.

Rrick Cunningham
sloužil 12 let ve Španělsku a nyní je již 22 let v Rumunsku. Pomohl založit Rumunskou letniční misijní agenturu (APME) a v současné době slouží jako oblastní ředitel pro Evropu a dohlíží na 18 misionářů z Rumunska. V současnosti také vyšlo z řad Rumunské církve 60 misionářů do 23 zemí z nichž 49% slouží v islámských zemích. Pomohl nastartovat rumunské Centrum trans kulturních studií kde slouží jako viceprezident, která již 17 let vysílá misionáře. Byl požádán, aby sloužil jako jeden ze dvou evropských představitelů pro komisi misijních misií Světových církví World Assemblies of God Fellowship Missions Commission, který představil vizi mise v zemích celé Evropy. Je vedoucím misie v Evropě po celých 33 let a slouží společně v Assemblies of God, USA.

Jeff Hamond
Jeff je součástí apoštolského týmu vedoucích církve Abba Love v Indonésii, v minulosti jeden ze zakladatelů církve, která má přibližně 20 tisíc členů. Je Australanem narozeným na Papua Nové Guinei. Před 43 lety byl vyslán do Indonésie jako misionář svým mateřským sborem City Life Church v Melbourne v Austrálii. Za dobu svého působení v Indonésii Jeff a Annet vybudovali několik tisíc vedoucích a pomohli založit 2000 nových sborů. Jeff vystudoval Arabštinu a Hebrejštinu, plynule mluví Indonésky a samozřejmě anglicky. Jeho hlavním cílem je Blízký východ. Touží vidět tisíce misionářů, kteří budou v tomto regionu sloužit ztraceným.

Hakim Ali Ismael
Hakim Ali Ismael je irácký Kurd narozen v muslimské rodině. Krista přijal v roce 1993 v období pouštní války na severu Iráku. Od této chvíle se stal nástrojem k šíření evangelia právě na severu Iráku. Zároveň však díky těmto aktivitám čelil pronásledování.
V roce 2008 se stal pastorem a nadále pokračoval v evangelizaci, učednictví a školení vedoucích v kurdském sboru. Nyní se zaměřuje na zakládání sborů v Německu a vede kurdský sbor ve Frankfurtu. Spolu s dalšími vedoucími pomáhá a usnadňuje práci v učednické škole, kde se hovoří arabsky a jazykem farsi pod vedením AVC.
Je ženatý a spolu s manželkou mají čtyři děti.

Příspěvek byl publikován v rubrice Články. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.