Nové hřiště pro osadu Voschod II

Jsme vděční, že stále zasíláte dary lidem na Kavkaze. Projekt „Kráva do každé rodiny“ zasáhl nejednu rodinu požehnáním. V čase, kdy lidé přišli o všechno, nalezli nový domov, střechu nad hlavou a kousek pozemku k obdělávání a nejchudší rodiny také získali krávu, která jim zajistila zdroj obživy.
V období, kdy celá pomoc vznikla, bylo vybudováno také hřiště pro děti. Bylo to opravdu místo, kde děti i s rodiči trávili mnoho času. Scházeli se ze všech stran. Děti si hrály a rodiče si povídali o životě i o tom, co se v obci událo. Za tu dobu však hřiště zchátralo a zoufale volá po opravě. V plotě jsou díry a balóny při fotbale létají k sousedům, a to přináší nepříjemnosti.
Bohužel v důsledku krize, nemáme žádné peníze, abychom dokázali celé hřiště i plot zrekonstruovat. Chtěli bychom vybudovat nový plot a postavit malým dětem průlezky. Rádi bychom rodinám, a hlavně dětem, takto udělali radost. Ceny zde neustále stoupají a proto nejsme schopni ze svých sil více peněz na tento projekt našetřit. Podle předběžného rozpočtu by bylo na rekonstrukci potřeba 3000 USD, což je v přepočtu zhruba 73 000 Kč.
Prosím, pokud vám hoří srdce pro děti z osady Voschod II, budeme velice vděční za vaši finanční podporu.

Nikolaj Kobzev
Vedoucí Misie Miloserdie

Pokud byste rádi přispěli na rekonstrukci hřiště pro děti, použijte prosím číslo účtu 1057340/2060, VS 1101.

Příspěvek byl publikován v rubrice Články. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.