Ostrov pokladů – pomoc dětem

New_Logo_ukrajina ostrov pokl2016Drazí přátelé,
obracím se na vás s prosbou o finanční pomoc.
Od roku 1998 pořádá kyjevský dětský domov „Otčij dom“ letní tábory pod názvem „Ostrov pokladů“ na řece Dněpr v Kyjevě. Každý rok jsme tyto tábory dělali pro děti – sirotky, pro děti
z rozvrácených rodin, zbavených rodičovských práv či pro děti, které nám na rehabilitaci odeslala sociální služba. Každý rok táborem prošlo 50-70 dětí. V loňském roce nás sociální odbor pro děti a mládež poprosil, zda bychom neudělali křesťansko-rehabilitační tábor i pro děti z válečné zóny, pro děti vojáků, kteří bojovali, bojují či padli v bojích na východě Ukrajiny. Loni se tohoto tábora zúčastnilo 200 dětí.
ostrov pokladu ukrajinaI letos nás sociální odbor poprosil, zda bychom opět nezorganizovali rehabilitační tábor pro sirotky, děti z rozvrácených rodin i pro děti z války. Provedeme čtyři 12denní turnusy po 50 dětech. Jeden turnus stojí 4.000 EUR.
Kromě rehabilitace, odpočinku, her a tvoření, za účasti křesťanského kolektivu z Otčího domu, se každý večer probírají biblické příběhy s následnou modlitbou za obrácení, uzdravení duše i ducha.
Loni se mnoho dětí setkalo s Kristem, odpouštěly svým rodičům, byly jim odpuštěny hříchy a zázračně zakoušely uzdravení navenek i uvnitř.
Pokud byste nám mohli finančně pomoci, budeme vám mnohokrát vděční.

„Pomoz sirotkovi a změníš jeho život a jeho budoucnost.“
Bůh vám žehnej
Za kyjevský dětský domov „Otčij dom“
ředitel Roman Kornyjko

Pokud byste se rádi svými dary připojili k této sbírce prosím použijte číslo účtu 1057340/2060, VS 1120. Děkujeme!

Příspěvek byl publikován v rubrice Články. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.