Jedinečný kurz KAIROS – co vás oslovilo?

Kairos na šířku

Svým obsahem založeným na Písmu každému otevírá oči pro věci, jenž člověk běžně nevidí. Je Božím nástrojem pro křesťana, který čerstvým způsobem prožije, co znamená být učedníkem a uvidí velikost světové misie.
Stojí za to obětovat pro tento kurs týden dovolené.
B.S.

Málokdy jsem nadšený, ale tentokrát jsem udělal výjimku. Misijní kurs Kairos je vynikající nástroj, který obrodí v člověku touhu po misii, znovu ukáže, jak moc Bohu záleží na tom, aby VŠICHNI slyšeli evangelium. Skvěle propracovaný jak teologicky, tak prakticky, plný výzev. Až v budoucnu uslyšíte Kairos – jděte do toho, nelze litovat, jen být nadšený.
J.B.

Když celý kurz Kairos shrnu, bylo to pro mě jako bych vystoupala na vrchol hory a tam uviděla celý velký obraz.  
I.G.
Polsko

Přesto, že jsem absolvoval mnoho misijních konferencí a seminářů, Kairos mě přenesl do zcela jiné dimenze myšlení v oblasti misie! Jsi požehnán, aby ses stal požehnáním pro ty, kdo Krista neznají!
Kairos přináší ucelený obraz Božího plánu spasení, jehož jsme všichni součástí.
L.C.

Když jsem přicházel na konference v Evropě, které se týkaly buď misie nebo růstu církve, opakovaně mi bylo zdůrazňován kurz Kairos – když se ho nějaký sbor zúčastní, prožije proměnu. Proto jsem se moc těšil a když jsem v tomto roce mohl pilotním kurzem v ČR projít, musím uznat, že splnil všechna má očekávání. Pohled na celou problematiku není povrchní a z jedné strany je velice stručný, ale na druhou stranu se dotýká věcí velice fundovaným a vhodným způsobem. Vřele bych ho doporučoval každému jednotlivci i každému sboru, který to myslí vážně s naplněním poslání, které dal Bůh pro nás jako učedníky Ježíše Krista a pro svoji církev.
B.W.

Na začátku příštího roku proto chystáme další pětidenní kurz Kairos v anglickém jazyce. Pokud budete jen trochu moci, určitě si najděte čas. Stojí to za to!

Příspěvek byl publikován v rubrice Články, Pozvánky na akce. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.